Umut dolu hayat!

Umut dolu hayat!

YAŞAM Haberleri

6 yıl önce geçirdiği kaza sonrası felç olan Rus genci Umut, kentteki birçok etkinliğe katılarak terapi oluyor…

Antalyalı Gülsüm Kabadayı'nın nbsp;yıllardır bakımını üstlendiği ve umut adını verdiği felçli Rus genci, doktorların tavsiyesi üzerine kentteki birçok etkinliğe götürülerek, terapi olması ve hayata bağlanması sağlanıyor. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir yakınına refakat ederken gördüğü ve bakımını üstlendiği felçli Rus gencine 7 yıldır bakan ve gece gündüz yanından ayrılmayan Gülsüm annenin çabaları nbsp;sayesinde Umut, artık başını dik tutabiliyor, elini kaldırabiliyor. Gülsüm anneyi en çok sevindiren ise Umut'un oturabilmesi ve ayaklarında his oluşmaya başlaması. Doktorların tedavisi için "sosyal hayata daha fazla girmesi gerekiyor" tavsiyesi üzerine Gülsüm anne, Umut'u zaman zaman Antalya Akvaryum'a getiriyor. Buradaki binlerce balığı merakla izleyen Umut, akvaryumu ziyaret eden Rus turistlerin de ilgi odağı oluyor. Gülsüm Kabadayı, "Umut, hayvanları gördüğü zaman çok mutlu oluyor ve bir şeyler anlatmak istercesine tepke veriyor. Sokakta köpek ve kedileri de dikkatle izliyor. Bugünleri görmek benim için sadece bir rüyaydı ama yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Umarım daha güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

UMUT'UN AKVARYUM KEYFİ!
Doktorların tedavisinin olumlu sonuç vermesi için "sosyal hayata daha fazla girmesi gerekiyor" tavsiyesini dinleyen Gülsüm anne, Umut'a Antalya Akvaryum'u gezdirdi. Umut'un gezi sırasında oldukça mutlu olduğu gözlendi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...