Üst geçit çöktü, İstanbul trafiği son durum

Üst geçit çöktü, İstanbul trafiği son durum

GÜNDEM Haberleri

Avcılar'da bir kamyonun İGS Geçidi'ne çarptığı korkunç kaza trafiği kitledi. Avcılar'da trafik çift yönlü olarak durdu, metrobüs seferleri iptal edildi.

İETT kaynaklarından edinilen bilgilere göre, kaza nedeni ile Metrobüs seferlerinin bir bölümü iptal edildi.
Söğütlüçeşme-Zincirlikuyu'dan gelen araçlar Avcılar'dan sonrasına sefer yapmıyor. Beylikdüzü- Avcılar arasında da seferler yapılamıyor.

E5 üzerinde yaşanan ve çok sayıda yaralının olduğu üst geçit kazası yolun çift yönlü trafiğe kapanmasına neden oldu. Otomobillerin geçit altında kaldığı kaza sonrası trafik karşılıklı olarak Haramidere ve Küçükçekmece sapaklarına kadar durdu. İtfaiye ve emniyet güçleri yan yoldaki üst geçidin bağlantı noktalarının da yıkılma ihtimali üzerine önlemler alıyor.

ÇALIŞMA UZUN SÜRECEK
E5'te çalışmaların uzaması bekleniyor. Bu nedenle herkes TEM'e yönelmiş durumda. Uzayan çalışmalar nedeniyle akşam saatlerinde TEM'in felç olma ihtimali yüksek.

KAZA YERİ
Avcılar'ın için kilit. İnsanlar Avcılar'ın içinde hareket edemez hale geldi.

ANADOLU YAKASI
Anadolu yakasında iki köprüye doğru yoğunluk var. Çamlıca ve Kozyatağı'nda trafik yoğunluğu yaşanıyor. nbsp;Maltepe'den Göztepe'ye yoğunluk var.

E5 TAMAMEN KAPANDI
Kaza sonrası yaşanan trafik yoğunluğu TEM'de Esenyurt'tan Mahmutbey'e kadar uzuyor. Levent bağlantı yolunda trafik başlıyor. Halkalı'da ise bir yoğunluk yok.

Saat 11:00 itibariyle E5 tamamen kapandı. Trafik Avcılar içine ve sahil yoluna veriliyor. nbsp;

METROBÜS DURDU
Metrobüs hattı kaza nedeniyle çalışmıyor. Trafiğin açılması için çalışmalar hummalı şekilde devam etse de yolun trafiği açılmasının usun sürmesi bekleniyor.

TEK ŞERİT TRAFİĞE AÇILDI
Saat 11:40 itibariyle yan yolda tek şeritten kontrollü olarak Küçükçekmece yönüne trafik verildi.

İşte İstanbul trafiğinde 11:45 itirabiyre son durum
Üst geçit çöktü, İstanbul trafiği son durum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...