O tankerin şoförü konuştu: "Damperi indiremedim"

O tankerin şoförü konuştu: "Damperi indiremedim"

GÜNDEM Haberleri

Avcılar'da 1 kişinin hayatını kaybettiği üst geçit faciasına sebep olan glikoz tankerinin şoförü konuştu.

Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bu sabah saat 10.00 sıralarında bir glikoz tankerinin çarpması sonucu büyük bir gürültüyle çöktü. Yoğun trafiğin yaşandığı saatlerde meydana gelen kazada üst geçit, yoldan geçen araçların üzerine düştü. Üst geçitte bulunan bazı kişiler de aşağıya düştü. nbsp;


ŞOFÖR: KUMANDA BOZUKTU, DAMPERİ İNDİREMEDİM
Yara almadan kurtulan tanker şoförü, olay nedeniyle büyük şok yaşadı. Şoför, olayla ilgili olarak polise ilk ifadesini verdi.


Bir görü tanığı, damper kumandasının bozuk olduğunu savunan şoförün, "Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim" dediğini söyledi.


EMNİYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, olayda 2 değil 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin yaralandığını açıkladı. nbsp;



İLK KAZA DEĞİL
Üst geçitte daha önce de kaza yaşandığını dile getiren Akgün, "1-1.5 sene önce benzer bir olay yaşandı ama o zaman yıkılmamıştı. Tamir edilmişti" diye konuştu.


Enkazın kaldırılmasi için olay yerine vinç getirilirken, itfaiye ekipleri de yangın ihtimaline karşı enkaz altındaki iki araca köpük sıkarak önlem aldı.


Kaza nedeniyle E-5 karayolu iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Metrobüs seferleri de yapılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...