Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşir Atalay garanti verdi

/ Kaynak: İHA
Beşir Atalay garanti verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm sürecinde bir zaaf yada aksama yaşanmayacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugün Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'la sabah saatlerinde bir toplantı yaptıklarını söyleyen Atalay, çözüm sürecine ilişkin, "Bu konuları biraz paylaştık. Bundan sonra da haftada bir biraraya geleceğiz. Hem hükümet, hem gruptan hem parti olarak bu konuları 3'lü olarak paylaşacağız. Buradan da Mehmet Ali Şahin Bey de katılacak" dedi.


Çözüm süreci ile ilgili atılabilecek ilk adımın TBMM'den bir yasanın çıkması olduğunu anlatan Atalay, "TBMM çözüm süreci içinde yapılacakları o yasa içinde belirledi. Yetki Bakanlar Kurulu'ndadır, görevlendirmeler yapacaktır. Bu işi yürütenler olarak biz yol haritası çalışması başlattık, o çalışma devam ediyor. Muhataplar, Bakanlar Kurulu ile görüşülecek. Niyet, beklenti olarak Meclis açılmadan bir yol haritası çıkarılabilecekse iyi olacaktır. Yasa çıktıktan sonra yaz döneminde yol haritası ve eylem çalışması olarak planladık. Şuanda aksaması olmaz. Sayın Başbakanımızın koordinasyonunu yüklenmesi önemlidir. Dolayısıyla ben burada hiçbir aksama görmüyorum. Yasa çıktıktan sonra bundan sonra da bir zaaf olmaz. Ciddiye alıyoruz, yürüyecektir" diye konuştu.


ERDOĞAN'IN KÖŞK KARARI


Başbakanlığın Çankaya Köşkü'ne taşınmasına ilişkin bir soru üzerine Atalay, "Bütün yeni teknolojiyi içeren yeni bir tesis. Böyle bir karar verilmiş, hepsi bizim için değerli. Başkentimizde mekanlar paylaşılır. Çankaya daima bir değere sahiptir. Orasının müze özelliği de vardır ama Sayın Cumhurbaşkanımız yeni yapılan binayı tercih etmiş oldu. Kendisinin de teamülleri var, yenilerden birisi olacak diye bakabiliriz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...