59 yaşında üniversiteyi bitirdi

/ Kaynak: İHA
59 yaşında üniversiteyi bitirdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 59 yaşındaki Ramadan Dağlı, liseyi bitirdikten 39 yıl sonra İşletme bölümünü bitirerek lisans diploması aldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan Ramadan Dağlı, 59 yaşında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olarak örnek oldu. Darıca Belediyesi'nde Zabıta Komiseri olarak görev yapan Ramadan Dağlı yaptığı açıklamada, "1975 yılında liseyi bitirdim. O zaman Makine Mühendisliği bölümünü kazanmıştım. Fakat hem o zamanın siyasi şartları hem de maddi durumdan dolayı eğitimimi tamamlayamamıştım" dedi.


Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde müdür vekilliği görevine getirildiğini daha sonra bu görevden alınınca kendisine azim isteği geldiğini söyleyen Dağlı, "Görevden alınınca bana bir şevk geldi. Her şerden bir hayır çıkarmış. Üniversite okumaya karar verdim. İlk önce Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Bölümü'nde ön lisansımı yaptım ve hiç ara vermeden İşletme Bölümü'nü tamamlayarak lisans diplomamı aldım" dedi.


17 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen Ramadan Dağlı, "Oğlum şu anda Gebze Anibal Anadolu Lisesi 3. sınıfta okuyor. Benim bu davranışım ona da örnek oldu. Onunla birlikte ders çalışıyordum. Sabah namazında kalkıp saatlerce ders çalıştım. Bununda karşılığını diploma ile aldım" dedi
59 yaşında üniversiteyi bitirdi

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...