Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İBB'den kaza hakkında açıklama geldi!

/ Kaynak: DHA
İBB'den kaza hakkında açıklama geldi!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Avcılar E-5'te bir tankerin çarpması sonucu üst geçit çöktü. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı, 1 vatandaş hayatını kaybetti.

Kısa sürede içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 800 personel, yüksek tonajlı vinçler dahil 58 araç kaza yerinde çalışmaya başladı.Enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarından sonra yol saat 17.00 sıralarında trafiğe açıldı.
Avcılar'da bir tankerin üst geçide çarpmasıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yazılı açıklama yaptı.


"KRİZ MASASI KURULDU"
Açıklama şu şekilde:
"Avcılar E-5 karayolu üzerinde bir Silo-Tanker'in açılması ve yaya üst geçidine çarpması sonucu geçit çöktü. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı, 1 vatandaş hayatını kaybetti. Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İlk ihbarın alınmasıyla birlikte İstanbul İtfaiyesi Avcılar Grubu ilk etapta 31 personel, 10 araçla 10.04 'de olaya müdahale etti. 112 ambülansları bölgeye sevk edildi. Kazının büyük ve E-5 karayolu üzerinde olması nedeniyle kriz masası kuruldu"


"800 PERSONEL 58 ARAÇ ÇALIŞTI"
"Olay bilgilerinin Komuta Merkezine kısa sürede ulaşması üzerine İtfaiye, Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Atık Yönetim Müdürlüğü, İETT, İsfalt A.Ş ekipleri en üst düzeyde bölgeye sevk edildi. Kısa sürede içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 800 personel, yüksek tonajlı vinçler dahil 58 araç kaza yerinde çalışmaya başladı. İlk etapta çelik köprünün altında kalan minibüsteki vatandaşın kurtarılma çalışmaları yürütüldü. Tüm ekipler en kısa sürede enkazı kaldırarak trafiği açmak için çalıştı"


SORUŞTURMA SONUCU KAZA NEDENİ BELLİ OLACAK
"Yoğun çalışmalar sonucu saat 15.30'da önce yan yollar, daha sonra E-5'in bir bölümü kısmen trafiğe açıldı. Enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarından sonra yol saat 17.00 sıralarında trafiğe açıldı. Olayın oluş şekli ve nedenleri bilirkişi ve Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasından sonra netlik kazanacak"

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...