Muhtar: Görevimin başındayım

/ Kaynak: AA
Muhtar: Görevimin başındayım

DÜNYA Haberleri  / AA

Abdurrezak Muhtar, ülkesine geri döndüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "Görevimin başındayım, böyle bir şey söz konusu değil" dedi.

Libya'nın Ankara Büyükelçisi Muhtar, ülkesine geri döndüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "Görevimin başındayım, böyle bir şey söz konusu değil" dedi.

Libya'nın Ankara Büyükelçisi Abdurrezak Muhtar, ülkesine geri döndüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "Görevimin başındayım, böyle bir şey söz konusu değil" dedi.

AA muhabirinin telefonla ulaştığı Büyükelçi Muhtar, Türkiye'de görevinin başında bulunduğunu, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını nbsp; söyledi.

Büyükelçi Muhtar, "Bu tür haberleri yapanlar iki ülke arasına fitne sokmaya çalışıyorlar. İki ülke arasındaki ilişkiler en iyi seviyede seyrediyor, böyle de devam edecek. Çok sayıda hastamız bugün Türk hastanelerinde tedavi görüyor. Öğrencilerimiz eğitim için buraya geliyor. Bunlar da iki ülke arasındaki ilişkilerin iyi olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Arap basınında dün yer alan haberlerde, Libya'nın Ankara Büyükelçisini geri çağırdığı iddia edilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...