Ceceli bir ilke imza attı

/ Kaynak: İHA
Ceceli bir ilke imza attı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli Türkiye'de bir ilke imza atarak podyumda ünlü modeller eşliğinde konser verdi.

Merter Sanayici ve İş adamları Derneği'nin (MESİAD) düzenlediği "Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" yapılan defileyle başladı. Bu yıl 20. yılını kutlayan Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından "Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" kapsamında düzenlenen etkinlikte konser veren Mustaf Ceceli, Türkiye'nin en ünlü mankenleri eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

İzleyenlere müzik eşliğinde görsel bir şölen de sunulan gecenin sonunda özel olarak oluşturulan podyumda Özge Ulusoy, Çağla Şikel gibi ünlü modellerle buluşan Ceceli, modellerin geçişi sırasında sahne aldı. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen farklı performans ile dinleyicilere keyifli bir konser yaşatan Mustafa Ceceli, çıkış yakaladığı şarkılarının yanı sıra yeni albümünde yer alacak şarkıları ile dinleyenleri kendisine hayran bıraktı.

"Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" etkinliğinin açılış törenine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Ak Parti MKYK Üyesi Ömer Bolat, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, MESİAD Başkanı Yusuf Gecü, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. "Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" etkinlikleri hakkında İHA mikrofonuna açıklamalarda bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, tekstil ve hazır giyim sektörünün önemli istihdam ve ihracat kalemi olduğunu söyledi. Merter'in tekstilde önemli bir merkez olduğunu söyleyen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'da Ağustos ayının ihracat şampiyonunun tekstil sektörü olduğunu hatırlattı ve konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Merter'in modanın merkezi olmasının nedenini daha iyi anlıyoruz. Bu yolda çalışmalar yapıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2023 hedefine ulaşmak için altyapıyı iyi oluşturmak lazım. Sadece alan ve makineler olarak değil insan kaynağı olarak da gelişmemiz gerekiyor. Onun için 2 senedir genç tasarımcılarla ilgili bir yarışma düzenleniyor. Bu yılki yarışta birinci olan arkadaşımıza Paris'te staj imkanı sağlanacak."

Merter'i modada dünya merkezi haline getirmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden MESİAD Başkanı Yusuf Gecü, Merter'in modada merkez olması için tüm imkanlara sahip olduğunu dile getirdi.

Sunuculuğunu Sema Şimşek'in üstlendiği, Özge Ulusoy, Çağla Şikel gibi ünlü modellerin yanı sıra yerli ve yabancı toplam 20 kadın ve 20 erkek model podyuma çıktı.

"Merter 2014 - Uluslararası Merter Moda" 1-6 Eylül tarihleri arasında Merter'de gerçekleşiyor. Etkinlikler kapsamında ayrıca sponsor firmaların bireysel defileleri, denim defileleri ve tasarım eğitimi gören öğrencilerin defilelerinin yanı sıra, sokak defileleri yapılıyor.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...