Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta sistem değişiyor

Beşiktaş'ta sistem değişiyor

SPOR Haberleri

Demba Ba'nın yanı sıra Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek'in yüksek formu Hırvat teknik adamı oyun planında değişiklik yapmaya itti.

Yapılan transferlerin yanı sıra eski oyuncuların da yükselen formu Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'i oyun planında değişiklik yapmak zorunda bıraktı. Siyah-beyazlı takımdaki ilk senesinde 4-2-3-1 sisteminden vazgeçmeyen ve çift forvetli sistemi aklından bile geçirmeyen Hırvat teknik adam, yeni sezonda değişimin sinyallerini verdi. Kadroya yazdığı ilk isimlerin başında gelen Demba Ba'nın yanı sıra kamp döneminden bu yana oynadıkları futbolla parmak ısırtan Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun ikilisinden birini mutlaka oyuna dahil etmek isteyen Bilic, oyun sistemini 4-4-2'ye çevirecek. Geçen sezon ligin en az gol yiyen ekipleri arasında yer alan Beşiktaş'ın savunmasında değişiklik yapmayacak olan Hırvat teknik adam, sağ bek konusunu ise bu sezon da yama yaparak gidermeye çalışacak. nbsp;
Sağ bek için 4 aday var nbsp;
Form durumlarına göre Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Necip ve Atiba'yı zaman zaman sağ bek olarak görevlendirmeyi planlayan Bilic, göbekte Franco ve Ersan ikilisine forma vermeye devam edecek. nbsp;Yeni formasyonunda orta sahada büyük değişikliğe gidecek olan tecrübeli futbol adamı, orta sahanın göbeğinde Sosa, Oğuzhan, Veli ve Atiba gibi oyunculardan faydalanacak. Bilic oyuncularının performanslarına bağlı olarak kanatlarda Gökhan Töre, Olcay ve Frei üçlüsünü kullanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...