Demba Ba ve Sosa'dan çarpıcı açıklamalar!

Demba Ba ve Sosa'dan çarpıcı açıklamalar!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferleri Demba Ba ve Jose Sosa kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalar yaptı.

Son bomba Sosa, "Transfer döneminde birçok kişiyle konuştum. En önemlisi Beşiktaş'ın beni istemesiydi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim. Orada gösterdikleri mücadele beni etkiledi. Aynı hırsla UEFA'da gruplardan rahat çıkarız" derken Demba Ba'ya övgüler dizdi ve, "Onunla oynamak çok güzel olacak, çok başarılar yaşayacağız" sözlerini kullandı. Demba Ba ise, "Bu takımın çok büyük bir potansiyeli var. Uzun zamandır buraya gelmek istiyordum. Beşiktaş'ın teklifiyle bu hayalim gerçekleşti. Gol atarak asist yaparak takımın emeğine katkıda bulunacağım" şeklinde konuştu. Ba, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkacaklarına inandığını ekledi. nbsp;
TARAFTARA MESAJ...
Sosa ve Ba, "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bazı maçları da taraftar kazandırır" diyerek siyah-beyazlı tribünlerden destek istedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...