Dzemaili: 'Galatasaray çılgın bir takım'

Dzemaili: 'Galatasaray çılgın bir takım'

SPOR Haberleri

Milan'ın kapısından döndüğünü itiraf eden Dzemaili, "Doğru kulübü bulduğum için mutluyum. Bu çılgın takımda oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Galatasaray'ın son gün transferlerinden Makedon asıllı İsviçreli oyuncu Blerim Dzemaili, transfer sürecini ve beklentilerini anlattı. İsviçre Milli Takımı'nın kampında bulunan Dzemaili, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Doğru kulübü buldum" dedi. Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin kendisini aramasının transferinde etkili olduğunu söyleyen Dzemaili, "Hocam Prandelli pazar günü beni aradı ve sonrasında her şey çok hızlı gerçekleşti. Onunla konuştuğumda her şey çok açıktı benim için. Bir İtalyan hocanın beni istemesi ve onun yanında çalışacak olmam benim için harikaydı" ifadelerini kullandı. nbsp;
Milan'a gidiyordum, olmadı
Napoli'den ayrılmasının sebebinin Rafael Benitez olduğunu kaydeden Dzemaili, "Rafael Benitez ile ilişkimiz iyi bir noktaya gitmediğimden dolayı değişiklik istedim. Kolay olmadı, ancak sonunda oldu. Doğru kulübü bulduğum için mutluyum. Şampiyonluk için mücadele edeceğim ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım" dedi. İtalya Serie A ekibi Milan'a transferinin son anda yattığını kaydeden İsviçreli, "Milan'a transferim bir gün neredeyse oluyordu, anlaştık, ertesi gün iptal oldu" itirafında bulundu.
Yabancılık çekmeyeceğim
Galatasaray'da karşılaştığı ortamdan memnun kaldığını kaydeden 28 yaşındaki oyuncu, "Benim kararıma insanlar şaşırıyor, ancak İtalyan bir hocam var ve takım arkadaşlarımın çoğu da İtalya'da oynadı. Ortam harika, bunu pazartesi günü gördüm. Bu çılgın takımda oynamak istiyorum. Galatasaray gibi bir takımda oynamak insana harika, unutulmayacak hatıralar kazandırır" diyerek sözlerini noktaladı. Dzemaili'nin de yer aldığı İsviçre, 8 Eylül günü EURO 2016 Elemeleri E Grubu'nda İngiltere ile karşı karşıya gelecek.

nbsp;Dzemaili: 'Galatasaray çılgın bir takım'
TÜRKİYE'Yİ DOĞRULADI
İtalya Serie A ekibi Milan'a transferinin son anda yattığını açıklayan Dzemaili, "Milan'a transferim neredeyse oluyordu, anlaştık, ertesi gün iptal oldu" şeklinde bir itirafta bulundu. Gazeteniz Türkiye, bu haberi 2 gün önceki nüshasında duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...