Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cardozo: 'Fener'e sürprizim var'

Cardozo: 'Fener'e sürprizim var'

SPOR Haberleri

Benfica formasıyla sarı-lacivertlilere UEFA Avrupa Ligi'nde iki gol atan Paraguaylı oyuncu, Fenerbahçe maçı için sabırsızlandığını söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Paraguaylı Oscar Cardozo, gelecek hafta sahalarında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Daha önce Benfica formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ağlarını 2 defa sarsan Cardozo, beklentilere karşılık vereceğini ifade etti. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen golcü oyuncu, kritik bir müsabaka olarak nitelendirdiği Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacağını vurguladı. Zorlu maçla ilgili olarak Paraguaylı golcü, "Fenerbahçe maçı için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Tabii ki teknik heyet bana formayı verirse. Çünkü çok iyi bir takım kuruldu ve herkes forma için savaşıyor" diye konuştu. Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, "Ekonomik anlamda fedakârlıklarda bulunduk. Herkesin beğendiği transferler yaptık. Şimdi söz sırası taraftarlarımızda. Kendi saha ve seyircimiz önünde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Takıma destek ve güven vermek lazım. Dolu tribünler, bu takıma ilaç olur. Dolu bir Avni Aker'de bu takım rakiplerini futboluyla ezer. O desteği tribünden verelim. Gerisini sahadaki oyuncular halleder" dedi.
Passolig satılmayacak
Trabzonspor'un Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, F.Bahçe maçı için gişelerde Passolig kartı satılmayacağını söyledi. Gişelerden sadece bilet satılacağını belirten Sadıklar, "Taraftarlarımız Passolig kartlarını internetten veya Ziyabey Te-sisleri, Meydan Parkı ve Atatürk Alanı'nda oluşturulan stantlardan alabilirler" dedi.
Federasyona büyük tepki
Trabzonspor, Başkan Hacıosmanoğlu'nun PFDK'ya sevk edilmesine tekpi gösterdi. UEFA ve FIFA'ya 29 Ağustos'ta iletilen başvuru hakkında kamuoyunun bilgilendirildiğine yer verilen açıklamada, CAS'ın Fenerbahçe hakkında verdiği 149 sayfalık kararına da yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...