Doğa Rutkay da evlendi

Doğa Rutkay da evlendi

MAGAZİN Haberleri

Bu sene evlenen ünlüler kervanına Doğa Rutkay da girdi. Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile dünya evine girdi.

Başarılı tiyatrocu Doğa Rutkay, dünya evine girdi.Usta oyuncu Rutkay Aziz'in kızı Doğa Rutkay, televizyoncu Kerimcan Kamal ile evlendi. Rutkay, düğününe ilişkin fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.Ünlüler bu sene adeta bir biri ardına evlendiler. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da Neslişah Alkoçlar dünya evine girmişti.Muhteşem bir organizasyon ile düğünleri gerçekleşen Düzyatan ile Alkoçlar sahneden hiç ayrılmamışlar. Engin Altan Düzyatan ile Kenan İmirzalıoğlu'yla karşılıklı göbek dahi atmışlardı. Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, nbsp;Beykoz sahilinde Çubuklu 29'da gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girmişti. nbsp;
Doğa Rutkay da evlendi
Doğa Rutkay da evlendi
Öte yandan nbsp;Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük motosikletçilerden olan ve 3 kez Dünya Süpersport Şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Julia Looman ile Türkiye'de evlendikten sonra İspanya'nın Barcelona kentinde düğün yemeği verdi.Kenan'ın doğup büyüdüğü kent olan Sakarya'da bu sabah evlenen çift, daha sonra Barcelona'ya geldi. Barcelona'da deniz kıyısındaki bir otele gelen çift, burada evlilik fotoğrafları çektirdi. 2 yıldır nişanlı kalan yeni evliler, daha sonra otelde özel bir düğün yemeği yedi. Yemeğe çiftin ailelerinden 15 kişi katıldı.Bu arada Kenan'ın eşi Julia ile hafta sonunda Jerez pistinde yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası'nın yarışına katılmak için yarın bu kente gideceği öğrenildi.
Doğa Rutkay da evlendi
Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın düğününden bir kare...
Doğa Rutkay da evlendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...