Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kafasını kovaya sıkıştıran ayı böyle kurtarıldı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Kafasını kovaya sıkıştıran ayı böyle kurtarıldı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

ABD'de kafasına kova sıkışan ve bir aydan fazladır bu şekilde yaşamak zorunda kalan yavru bir ayı uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde meydana gelen olayda kafasına kova sıkışan ve bir aydan fazladır bu şekilde gezen ayı için kurtarma operasyonu düzenlendi. Operasyonu düzenleyen Perry Township kenti sakinleri yavru ayıyı kurtarmak için açılan Facebook sayfasında ayının fotoğraflarını gördüklerini ve daha sonra ayıyı kurtarmaya karar verdiklerini ifade etti. Ayıyı kurtaran ekipte yer alan bir kişi tarafından kaydedilen görüntülerde ilk olarak gönüllülerin uzun bir süre ayının peşinde koşarak onu yakalamaya çalıştığı görüldü. Yavru ayı ise kafasındaki kovadan dolayı tedirgin bir şekilde kaçmaya çalıştı. Daha sonra ayıyı yakalayan kent sakinleri demir testere ile ayının kafasındaki kovayı kesti. Haftalar sonra tekrar ışığa kavuşan yavru ayı ise özgürlüğe kavuşmasının ardından hızla olay yerinden kaçtı
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...