Mahsun Kırmızıgül bomba gibi geliyor!

Mahsun Kırmızıgül bomba gibi geliyor!

MAGAZİN Haberleri

Drama ağırlıklı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, bu sefer seyirciyi güldürecek.

Çarşı Pazar isimli projesiyle kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan yönetmenin başrol için düşündüğü isimse Şener Şen.
BEYAZ Melek, New York'ta Beş Minare ve Güneşi Gördüm adlı yapımlardaki başarısıyla sinema dünyasında kendine iyi bir yer edinen Mahsun Kırmızıgül'den bomba gibi bir proje daha... Kırmızıgül son detaylarıyla ilgilendiği filminin heyecanını yaşamadan diğer projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başladı. Bugüne kadar çektiği filmlerde izleyiciyi ağlatan Mahsun Kırmızıgül yeni projesi 'Çarşı Pazar'la sinemaseverleri kahkahaya boğacak. İstanbul'dan gelerek Tokat'ta tarihi bir hanı satın alıp, AVM yapmak isteyen bir müteahhitle, hamamı satmak istemeyen tellağın başından geçen komik olayları konu edinen filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak. Kırmızıgül'ün filminde Şener Şen'i oynatmak istediği nbsp;öğrenildi. nbsp;AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...