SPK'dan "işlem sırası" açıklaması

/ Kaynak: İHA
SPK'dan "işlem sırası" açıklaması

Ekonomi Haberleri  / İHA

SPK,01.01.2013'ten bugüne kadar Borsa İstanbul'da işlem gören herhangi bir şirketin ya da bankanın işlem sırasının kapatılmas gibi karar almadığını duyurdu

Serbest Piyasa Kurulu (SPK), 01.01.2013'ten bugüne kadar Borsa İstanbul'da işlem gören herhangi bir şirketin ya da bankanın işlem sırasının kapatılması yada açılması yönünde herhangi bir karar almadığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bilindiği üzere, Kurulumuzca alınan ve kamuoyunu ilgilendiren tüm Kurul Kararları Haftalık Bülten aracılığı ile Kurulumuz web sitesinde yayınlanmaktadır. Söz konusu Bültenlerden de izleneceği üzere, 01.01.2013 tarihinden bugüne kadar (4.8.2014) Kurulumuzca herhangi bir şirketin ya da bankanın Borsadaki işlem sırasının kapatılması ya da kapalı olan bir hisse senedi sırasının açılması yönünde karar alınmamıştır."

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...