Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı

Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, takımdaki sakat oyuncuların düzelmemesi teknik ekibi düşündürüyor.

Fenerbahçe, ligin 2. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, zorlu deplasmana mümkün olduğunca az eksikle gitmek için sağlık ekibiyle dirsek temasını sürdürüyor. Volkan Demirel'in cezası nedeniyle bu maçta oynamayacak olmasından sonra, dikkatler savunmadaki sakat oyunculara yöneldi.


Egemen Korkmaz ve Bruno Alves'in sakatlığının ardından, Bekir İrtegün'ün son antrenmanı yarıda bırakması teknik ekibi korkuttu. Çalışma sırasında belinde ağrı hisseden Bekir, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Yapılan kontrollerde Bekir'in durumunun ciddi olmadığı ve takımla çalışmalara devam edebileceği açıklandı.


Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Bruno Alves'in durumu ise daha ciddi. Alves henüz saha çalışmalarına başlamadı. Salonda çalışmalarını sürdüren tecrübeli stoperin, Trabzonspor maçına yetişme ihtimali düşük.


Geri dönüşü en geç olacak isim ise Egemen Korkmaz. Milli futbolcu en son 1 Mart'taki Gençlerbirliği maçında görev almış ve bu maçın ardından yapılan antrenmanda dizinden sakatlık yaşamıştı. Egemen, bundan 5 hafta önce ameliyat oldu. Henüz ayağının üstüne basabilecek durumda değil ve yakın bir tarihte sahalara dönüş yapması beklenmiyor. Alves ve Egemen'in sakatlıklarının düzelmemesi üzerine, Trabzonspor maçında da stoper bölgesinde forma, Kadlec ve Bekir'in olacak.


Öte yandan bağırsak enfeksiyonu geçiren Selçuk Şahin'in ciddi bir probleminin olmadığı ve takımla çalışmalara devam edebileceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...