Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onu bonzai mi bu hale getirdi ?

/ Kaynak: İHA
Onu bonzai mi bu hale getirdi ?

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişhane Parkı'nda uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç kız, yerde hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu Şişhane Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, çevredeki vatandaşlar parkta çimlere uzanmış ve hareketsiz bir şekilde yatan genç bir kız gördü. Kızın hareket etmemesi üzerine vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın hareketsiz bir şekilde yattığını görünce sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızla konuşarak adını ve soyadını öğrendi. Sağlık ekipleri daha sonra konuşmakta ve hareket etmekte güçlük çeken genç kızı sedyeye koydu. Sedyeye koyulan genç kız daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen A.Ç'nin uyuşturucu madde kullandığını iddia edildi. Hareketsiz biçimde yerde yatarak, değişik tepkiler veren genç kızın bonzai kullandığı öne sürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...