Trabzon'da Fenerbahçe öncesi büyük sorun

/ Kaynak: DHA
Trabzon'da Fenerbahçe öncesi büyük sorun

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Yatabare, Waris ve Papadopoulos takımla birlikte hiç antrenmana çıkmadan ülkelerinin milli takımlarına gitti.

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Yatabare, Waris ve Papadopoulos takımla birlikte hiç antrenmana çıkmadan ülkelerinin milli takımlarına gitti. Bu futbolcuların ülkelerinin milli takımlarıyla ikişer maç oynayacağı ve 11 Eylül'de Trabzon'a geleceği açıklandı. Bu nedenle Fenerbahçe maçı öncesi takımla sadece üç antrenman yapacak olan Waris, Yatabare ve Papadopoulos'un, takıma uyum sağlaması için yoğun çaba harcanacak. Bu arada 10 Eylül'de Cezayir ile Mali arasında oynanacak olan Afrika Uluslar Kupası maçında Medjani ve Belkalem, Yatabare ile karşı karşıya gelecek.
FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ
Trabzonspor, ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Papadopoulos, Constant, Majeed Waris, Yatabare, Onur ve Yusuf Erdoğan da katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Aykut Demir, Bosingwa ve Cardozo ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...