Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demba Ba'dan 'kronik sakat' diyenlere jet cevap!

Demba Ba'dan 'kronik sakat' diyenlere jet cevap!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü, Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Ramon Motta için imza töreni düzenlendi. Demba Ba hakkında çıkan haberlere cevap verdi

Beşiktaş Kulübü, Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Ramon Motta için imza töreni düzenledi. İmza töreninde başkan Fikret Orman ve futbolcular açıklamalarda bulundu.


FİKRET ORMAN: "BEŞİKTAŞ'IN MENFAATİ İÇİN..."
Bugün kulübümüzün yeni transferleri Demba Ba, Jose Sosa, Ramon Motta, Göktan Töre ve Cenk Tosun ile imza töreni yapmak için buradayız. Bugüne kadar bütün transferlerde Beşiktaş'ın menfaatleri için hareket ettik. Bazı transferler uzun sürmüş olabilir ancak bunlar kulübün menfaati için gerekli olan işlemlerdi.


"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
Çok önemli markalar ile sponsporluk anlaşmaları imzaladık. Bir tek voleybol takımımızın sponsoru yoktu onu da önümüzdeki hafta açıklayacağız. Stadımız günden güne yükselmeye devam ediyor. Sadece Beşiktaşlılar değil, tüm futbolseverler merakla bekliyor. Bütün camiamızın amacı bu sene şampiyon olarak ligi tamamlamaktır.


DEMBA BA TRANSFERİNİN DETAYLARI...
Beşiktaş formasının kıymetini bilecekleri bir sezon temenni ediyorum. Demba Ba transferi zor bir süreçti. Görüşmeler çok uzun sürdü ve özellikle Chelsea'nin CEO'su bize bu konuda çok yardımcı oldu. Çok inandığımız bir santrofor. Hem karakteri hem de duruşu ile Beşiktaş ahlakına uygun bir transfer yaptık.
SOSA, TRANSFERİ İÇİN MANSIMOV'A TEŞEKKÜR
Sosa'nın kariyeri ortada. Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir oyuncu. Onun transferi de çok süre aldı. Bu transfer sürecinde bana manevi desteklerinden dolayı Mansimov'a çok teşekkür ediyorum. Motta bizimle olmayı çok istedi, kendisine başarılar diliyorum ve umarım forma devamlılığını sürdürür.
CENK TOSUN'UN AİLESİNE TEŞEKKÜR
Cenk'in özellikle anne ve babasına şahsi olarak teşekkür ediyorum. Büyük bir baskı altındaydılar. Adam gibi adamlık ne demek, Beşiktaşlılık ne demek çok iyi gösterdi. Kendisi çok iyi bir Beşiktaşlı. Bizi çok mutlu edecek bir transfer.
GÖKHAN TÖRE İÇİN CUMHURBAŞKANI DESTEĞİ
Gökhan Töre transferi için de çok uğraştık. Geçen seneden beri kendisi ile konuşuyorduk. Bonservis sorunları vardı. Tataristan Cumhurbaşkanı bize bu transferde çok yardımcı oldu.
"ZAMAN ZAMAN KAVGALAR ETTİĞİMİZ BİLE OLDU"
Bunlar bizim işimiz ancak takdir edilmek bizim işimizdir. Ben bu işlerde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi işler ve Beşiktaş'ın menfaati için çalıştık. Bu transferlerin %90'ında ben baştaydım ancak bana yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Zaman zaman kavgalar ettiğimiz bile oldu. Beşiktaş'a transfer olmalarındaki en büyük kriter, bize uyum sağlayabilecek ve Beşiktaş ahlakını taşıyabilecek olmalarıydı. Onlara Beşiktaş formasına layık olacak davranışlarda bulunmalarını tavsiye ediyorum.


ORMAN'DAN LINNES AÇIKLAMASI
Taraftar altıncı transferi görünce görünce yedinciyi istiyor bunlar normal. Molde Kulübü de kendi liginde şampiyonluğu hedefleyen bir ekip. İlk görüşmeler olumlu geçti ve ilerleyen görüşmelerde her konuda anlaşmamıza rağmen daha sonra kadro gücünü kaybetmemek için Linnes'i satmaktan vazgeçtiler. Beşiktaş'ın 24 kişilik kadrosu bütün kulvarlarda mücadele edecek kapasite ve kalitededir.


JOSE SOSA: "ÇOK MUTLUYUM"
Şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun bir pazarlık süreci oldu ve çok büyük bir istekle buraya geldim. Beşiktaş'ın adını duyduğumda çok mutlu oldum. Bana dünyanın en iyi taraftarları burada dedikleri zaman çok büyük beklentiye girdim. Çünkü biz Arjantin'de de ateşli taraftarlar önünde oynuyoruz. Beşiktaş taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum.


SOSA: "SADECE ARDA TURAN İLE DEĞİL..."
Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Bu büyük oyunculardan kurulu takıma bir an önce alışarak elimden gelenin en iyisini katmak istiyorum. Atletico Madrid beni istiyordu aynı zamanda Beşiktaş'ta istiyordu. Bir tercih yapmam gerekiyordu ve ben de Beşiktaş'ı tercih ettim. Yalnızca Arda Turan ile değil bütün arkadaşım ile konuştum. Türkiye hakkında çok iyi şeyler söylediler ve bu tercihi yapmama yardımcı oldular.


SOSA: "İLK TERCİHİM 10 NUMARA POZİSYONU"
Futbola başladığımdan beri, ufak yaşlarımdan beri 10 numara pozisyonunda oynuyorum. Zaman içerisinde çalıştığım hocalar dönem dönem benden kenarda oynamamı istediler ve zamanla bunu da öğrendim ancak ilk tercihim 10 numara pozisyonunda oynamak


DEMBA BA: "BEŞİKTAŞ'TA OLMAYI BİRKAÇ SENEDİR..."
Benim için gerçekten burada bulunmak ve bu kulübün parçası olmak benim için çok büyük bir onur. Bu renkler için mücadele edeceğim için çok mutluyum. Buraya kazanmak için geldim ve inanıyorumki takım arkadaşlarım ile birlikte burada çok ciddi şeyler kazanacağız. Daha öncede bunu söyledim. Beşiktaş'ta olmayı birkaç senedir istiyordum. Başka bir kulübe gitseydim bu hissi ve gururu yaşayamayacaktım.


DEMBA BA'DAN SAKATLIK SORUSUNA CEVAP
Kronik sakat olduğumu söyleyenlere şunu tavsiye ediyorum; son 4-5 yılda oynadığım maç sayısına ve attığım gol rakamına baksınlar ve ondan sonra yeniden düşünsünler. Onlara bunu tavsiye ediyorum. Modern futbolda önemli olan şu, gol atmak ve takım savunması arasında çok iyi bir denge oluşturmanız lazım. Asıl mesele takım olarak o dengeyi oluşturabilmek.


RAMON MOTTA: "ŞAMPİYONLUK VAKTİ GELDİ"
"Beşiktaş'a geldiğim ilk günden beri kalmak istediğimi açık bir şekilde belli ettim. Yalnızca bu kontrat değil, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Ben Beşiktaş'ta kendimi buldum, kendi kimliğimi buldum. Takım arkadaşlarım buna yardım etti. Bu sene kesinlikle şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bu sene artık şampiyonluk vakti geldi, iki sezon çok iyi oynayıp da şampiyon olmamak olmaz.


GÖKHAN TÖRE: "BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Öncelikle bütün Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. Yeniden bu camianın içerisinde olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş'ın çok coşkulu bir taraftarı var. Alkışları ve tezahüratları ile bunu hissettiriyorlar. İlk geldiğim günden beri bu böyle. Bu taraftarın önünde oynadığım için çok mutluyum. Beşiktaş camiasının çok seviyorum. Transfer döneminin ilk gününden beri burada kalmak istiyorum. Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi benim transferim için çok uğraştı. Yeniden burada olduğum için çok mutluyum. Burada kalacağımı biliyordum.


CENK TOSUN: "ŞAMPİYONLUK KAZANMAYA GELDİM"
Siyah Beyazlı formayı terleteceğim için çok mutluyum. Sonsuz teşekkürler ediyorum. Ben buraya şampiyonluklar kazanmaya geldim. Bu formayı terletmek için elimden geleni yapacağım. İlk geldiğim günden beri çok güzel mesajlar alıyorum. Taraftarlarımız bizim için itici bir güç. Süleyman Seba sezonunda bizim için şampiyonluk daha önemli bir rol aldı dolasıyla bu sezon onlara çok fazla ihtiyacımız var. Onların tezahüratları ile yeniden motive oluyoruz. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...