Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EA Access Türkiye yolunda!

EA Access Türkiye yolunda!

TEKNOLOJİ Haberleri

Electronic Arts (EA) tarafından geliştirilen, PSN ve Xbox Live benzeri bir sistem olan EA Access hizmeti Türkiye yolunda.

EA, Türkiye'ninde aralarında bulunduğu 19 ülkeye, yeni servisi olan EA Access hizmetini getirdi. nbsp;Electronic Arts'ın geliştirdiği PSN ile Xbox Live türevi servisi artık Türkiye sınırlarında da hizmet sunacak. Xbox One üzerinden sunduğu hizmet sayesinde oyuncular aylık 4.99 dolar gibi bir ücret karşılığında EA'nin erken ve sınırsız erişim imkanlarından yaralanabilecek. nbsp;Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Slovakya ve Yunanistan gibi ülkelerinde aralarında bulunduğu 19 ülkeden servis üyeliği ile Battlefield 4, FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 ve Need for Speed Rivals oyunlarına erişim hakkına sahip oluyorsunuz. nbsp;Duyurulan servis sayesinde kullanıcılar EA'nin duyuracağı oyunlara 5 gün öncesinden de erişim hakkına sahip olacaklar. Playstation'nın PSN servisi ve Xbox'ın Xbox Live servisine rakip olarak oyuncuların beğenisine sunulan servisin sevilip sevilmeyeceğini zaman gösterecek.
DONANIM GÜNLÜĞÜ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...