Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Danimarka'dan Milli Takıma övgü

/ Kaynak: AA
Danimarka'dan Milli Takıma övgü

SPOR Haberleri  / AA

Danimarka basını, Türk Milli Takımı'nın ikinci yarıdaki oyununu övdü.

Politiken Gazetesi, Türkiye karşısındaki yenilginin Ermenistan maçı öncesinde "kötü bir test" olduğunu belirterek, "Danimarka ilk yarıda rahatlıkla farkı arttırabilirdi ama ikinci yarıda kontrolü Türkiye'ye bıraktı" değerlendirmesine yer verdi. Gazete yer alan yorumda, uzun zamandır milli takımdan uzak kalan Bendtner'in ağır kaldığını da kaydedildi. BT Gazetesi ise maç ile ilgili haberi, Danimarkalıların "soğukkanlı ve iradeli" anlamında kullandıkları "soğuk Türk" başlığıyla verdi. Gazete, Danimarka Milli Takımı'nın ilk yarıda birçok pozisyonu harcadığını da yazdı.
Türkiye gibi kaliteli ve teknik oyuncuları olan bir takıma karşı hazırlık maçı yapmanın iyi bir fikir olduğu görüşüne yer veren BT, Teknik Direktör Morten Olsen'in ilk yarıdaki 11 tercihinin umut verdiği kaydedildi.Ekstra Bladet Gazetesi ise diğer gazeteler gibi hazırlık maçının Ermenistan maçı öncesinde kötü bir prova olduğu fikrinde birleşti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...