Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollande ile görüştü

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollande ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2014 NATO zirvesine katılmak üzere bulunduğu Galler'in Newport kentinde, ikili görüşmeleri çerçevesinde Fransız Cumhurbaşkanı Hollande ile görüştü.Yaklaşık yarım saat süren görüşme başından kısa bir süre görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.Öte yandan bu görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ile bir araya geldi. İlk olarak, zirvenin ardından NATO Genel Sekreterliği görevini Anders Fogh Rasmussen'den devralacak olan Norveç eski Başbakanı Jens Stoltenberg ile görüşen Erdoğan, bu görüşmenin ardından Bulgar mevkidaşı Rosen Plevneliev ile bir araya geldi. Başından kısa bir süre görüntü alınmasına imkan verilen görüşme, basına kapalı olarak devam etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gün içerisinde İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Galler Prensi Charles, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile görüşmesi bekleniyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...