Ağrı'da bir kız çocuğu, serinlemek için girdiği nehirde boğuldu

/ Kaynak: AA
Ağrı'da bir kız çocuğu, serinlemek için girdiği nehirde boğuldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Taşlıçay ilçesinde bir kız çocuğu, serinlemek için girdiği Murat Nehri'nde boğuldu.

İlçenin Bayramyazı köyünde ailesiyle pikniğe giden Rabia Barman (14) ile halası Serap Polat (20), serinlemek için Murat Nehri'ne girdi. Nehir yatağındaki balçığa saplanan Barman'ın bir süre çırpındıktan sonra suda kaybolması üzerine halası, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Barman, ilk müdahalenin ardından ambulansla önce Taşlıçay, ardından Ağrı Devlet Hastanesine götürüldü.Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Barman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Barman'ın cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Bu arada köy muhtarı Feyzi Aydın, Barman'ın ambulansa bindirildiği ana kadar sağlık durumunun iyi olduğunu, Taşlıçay Devlet Hastanesinde doktor olmadığı için hastanın Ağrı'ya sevk edildiğini iddia etti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...