Arınç'tan muhalefete 'sıfırlı tişört' eleştirisi

Arınç'tan muhalefete 'sıfırlı tişört' eleştirisi

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu başkanlığında kurulan 62'nci hükümetin programına ilişkin görüşmeler dün TBMM'de gerçekleştirildi. Muhalefet "yeni Türkiye" vurgusunu eleştirdi.

Hükümet adına eleştirileri cevaplandıran Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "62. Hükümet AK Parti'nin 5. hükümeti ve 61. Hükümetin devamı mahiyetinde. Bazı bakanlar değiştiği için Anayasa gereği yeniden güvenoyu ihtiyacı doğdu. Bu hükümet 8 aylık bir hükümet değildir, bu hükümet 2015 seçimlerini de kazanacak ve tekrar göreve gelecektir. Sayın Davutoğlu güçlü bir başbakandır. 300'den fazla oy alarak güvenoyundan çıkacaktır" diye konuştu.
CHP İLE PARALEL YAPI EL ELE
CHP milletvekillerinin, gözaltına alınan bazı polislerin giydiği 'sıfır' yazılı tişörtler giymesini eleştiren Arınç, "Kiminle berabersiniz" diyerek CHP'nin paralel yapıyla birlikte çalıştığını söyledi. Arınç, paralel yapıyla ilgili, "Bizim şu anda gözümüzü açan olay 17 Aralık'taki yolsuzluk iddiaları değil. Hiç bilmediğiniz bir şey söyleyeyim size. 30 senedir bu camianın içinde bir insanım. 17 Aralık günü gelinceye kadar ben bunların ağzından bir tek 'yolsuzluk' kelimesi duymadım. Adalet ve Kalkınma Partisi'nden bir bakan, bir milletvekili, bir bürokrat 'şu işi yapıyor' diye bana bir şikayet gelmedi. Ne oldu da 17 Aralık günü yolsuzluk iddiaları ortaya saçıldı? Bizim gözümüzü açan olay budur" dedi. Şükran Kaban/İsmail Sonsuz ANKARA nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...