İstanbul'da olaylı gece

İstanbul'da olaylı gece

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu, Avcılar, Küçükçekmece ve Bahçelievler'de izinsiz gösteri yapan gruplara polis müdahale etti.

Beyoğlu, Avcılar, Küçükçekmece ve Bahçelievler'de izinsiz gösteri yapan gruplara polis müdahale etti. Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi'nde toplanan yüzleri maskeli bir grup, yola molotofkokteyli attı. Çöp konteynerleri ve kaldırım taşlarıyla caddeye barikat kurarak yolu trafiğe kapatan grubu, polis ekipleri dağılmaları yönünde uyardı. Eylemciler polise molotofkokteyli ve havai fişek atınca, polis ekipleri gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.


Yaklaşık bir saat süren müdahale sonrasında göstericiler ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri, göstericilerin ateşe verdikleri çöp konteynerindeki alevleri TOMA ile söndürdü.


Öte yandan, Avcılar Firuzköy Mahallesi, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi ve Bahçelievler Soğanlı'da toplanan gruplar da izinsiz gösteri yaptı. Yüzleri maskeli göstericiler, polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...