O polise 3 yıl hapis istemi!

/ Kaynak: DHA
O polise 3 yıl hapis istemi!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Gezi olaylarında Mustafa Düştegör'ü dövdüğü ileri sürülen polislerden 1'i hakkında 3 yıl, 1'i amir 4 polis hakkında ise 6'şar ay hapis cezası istendi.

ANTALYA'daki nbsp;gezi olayları sırasında 3 Haziran 2013 gecesi Kaleiçi'ndeki bir ara sokakta, polisler tarafından dövüldüğünü öne süren Mustafa Düştegör, avukatı Hakan Evcin aracılığıyla 40 kişiden oluşan amir, müdür, komiser ve polis memuru hakkında 20 Kasım 2013 tarihinde Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. İşkence suçundan dava açılması talep edilen polislere ilişkin soruşturmayı tamamlayan Antalya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Uğur, 6 polis memuru hakkında, kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle silahla kasten yaralama ve görevi kötüye kullanma suçlarından dava açılmasını talep etti. İddianamede, Düştegör'ün dövüldüğü anı gösteren bir işyerine ait güvenlik kamerası görüntüleri ve olayın hemen sonrası çekilen fotoğrafları da delil olarak kabul edildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...