Ebru Gediz, kayıpları bulmada yeni rekor peşinde!

/ Kaynak: İHA
Ebru Gediz, kayıpları bulmada yeni rekor peşinde!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Bir yılda 174 kayıp bularak TV dünyasında bir ilke imza atan ünlü sunucu Ebru Gediz, yeni sezonda ilginç konu ve konuklarla ekrana döndü

Ünlü sunucu daha programının ilk gününde 2 kayıp kızı bularak yine isminden söz ettirdi. Beyaz TV'nin "Yeni Baştan" programının sunucusu Ebru Gediz, profesyonel ekibiyle 1 Eylül'de yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Bir yıl içinde tam 147 kayıp bularak TV dünyasında büyük bir başarıya imza attıkları için inanılmaz mutlu olduğunu dile getiren ünlü sunucu Ebru Gediz, "Evet bir yılda çok büyük başarılara imza attık ve çok önemli dosyaları başarılı bir şekilde kapattım. Çünkü, hem yılların birikimi, tecrübesi var, hem de çok güvendiğim yıllardır benimle beraber olan bir ekibim var. Böyle olunca da insanlar birbirinin hamurunu biliyor. Birbirimizin gözüne bakınca ne demek istediğimizi anlıyoruz. Tabii bir de iyi niyetle yola çıkıyoruz bu çok önemli. İnsanları burada sadece ağlatıp, dertlerini dinleyip hadi hoşçakalın, demiyoruz. Amaç dosyayı çözerek kapatmak. Tabii hiçbir şeyin garantisi yok. Biz çalışıp elimizden geleni yapıyoruz'dedi.


"ENSEST İŞLEMİYOR"
Çok seçici biri olduğunu sözlerine ekleyen Gediz, Ben çok seçici olduğumu söyleyebilirim. Mesela ensest konuları işlemiyorum. Aile içine bu çirkinlikleri taşımak istemiyorum. Çünkü benim hedef kitlem aile. Yani beni kayınpeder, anne ve gelin beraber seyredebilmeli. Ben de izleyici olsam kanalı değiştirmeyi düşünürüm. Bazı ritüeller, gerçekler var evet,ama onları örterek vermeyi tercih ediyorum. RTÜK kendi sistemini işliyor ama onun dışında benim kendi sistemim var. Tırnak içinde bir edep çizgisi var ve ben edep elbisesini çok severim. O yolda ilerlemeye çalışıyorum, ben de o yolun talebesiyim. Ben gerçekçi biriyim. Her gün reyting sonuçlarına bakarak uyanıyorum. Ama tabii ki ilk amacımız reyting değil. Yoksa bahsettiğim konuları ekrana taşırdım. Bir insanı burada rezil edip gönderirsek ben mutsuzluk duyarım. O yüzden dikkatli davranıyorum.Türk aile hayatından uzak biri hiç olmadım. Sevginin ve saygının olduğu bir aileden geliyorum. Bu programda sevgiyi, sabretmeyi ve şükretmeyi öğrendim. İbret alma durumu da var tabii.18 yaşımdan beri tasavvufla ilgiliyim. Mevlana ve Şems ilgimi çekiyor. Şeb-i Aruz törenlerine katıldım. Fırsat buldukça da ilgileniyorum. Kim olduğumu ne olduğumu bana her gün hatırlatıyor. İnşallah bir gün hiçlik mertebesine ulaşırım" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...