iWatch hakkında yeni iddialar

iWatch hakkında yeni iddialar

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın giyilebilir akıllı ürünü iWatch'un ne gibi özelliklere sahip olacağı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Önümüzdeki hafta yeni akıllı telefonu iPhone 6'nın taıtımını gerçekleştirecek olan Apple'ın uzun süredir merakla beklenen akıllı saati iWatch hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Dış basında çıkan haberlere göre, iWatch, pek çok yeni özellikle teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. New York Times'ın şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, iWatch, wireless şarj özelliğine sahip olacak. '9to5mac' isimli internet sitesinin iddiasına göre, şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı iWatch, 8GB'lık hafızaya ve 512 MB'lık RAM'e sahip olacak. 1.3 ve 1.5 inçlik iki farklı model olarak piyasaya sürüleceği öne sürülen akıllı saatin adı hakkında da çeşitli iddialar bulunuyor.

'ReCode' isimli internet sitesine göre, Apple, akıllı saat modelini 'iWatch' adıyla değil 'iTime' adıyla piyasaya sürecek.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, henüz akıllı saatin özelliklerini ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda resmi bir açıklama yapmadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...