Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD lideri Bağdadi çatışmada yaralandı

IŞİD lideri Bağdadi çatışmada yaralandı

DÜNYA Haberleri

IŞİD Lideri Ebu Bekir Bağdadi'nin Suriye'ye'nin Rakka kentindeki bir çatışmada yaralandığı ve tedavi altında olduğu bildirildi.

Bağdadi'nin nbsp;Suriye rejim güçleri ile çatışan IŞİD üyelerine komutanlık yaptığı sırasında meydana gelen çatışma sırasında elinden yaralandığı ve hastanede tedavi gördükten sonra tekrar bilinmeyen bir yere götürüldüğü öğrenildi.


IŞİD'in Musul'u işgalinden sonra Suriye'nin Rakka kentine gittiği öğrenilen Ebu Bekir Bağdadi'nin komutanlık ettiği bir grup Suriye rejim askerlerine yönelik saldırı gerçekleştirdi. Şiddetli çatışmanın yaşandığı bölgede Bağdadi'nin eline isabet eden bir kurşunla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bağdadi'nin hastanede yapılan tedavisinin ardından bilinmeyen bir yere giderek dinlendiği bildirildi.


400 IŞİD ÜYESİ EL HAVİCE'DE


Bağdat Operasyon Birliği Komutanı Abdülemir ez-Ziyadi, 'Diyala vilayetine bağlı el-Halis ilçe yönetimi, Emirli ve Süleyman Beg bölgelerinden IŞİD mensubu 400 kişinin Kerkük'e bağlı el-Havice ilçesine kaçtığına dair istihbarat bilgilerine ulaştı' dedi. IŞİD militanlarının kaçtığı bölgeye operasyon için hazırlıklar yapıldığı öğrenildi. STAR


2 ÖNCE DE ÖLDÜRÜLDÜ DENİLMİŞTİ


IŞİD liderinin 2 gün önce ortaya atılan iddilarda da öldürüldüğü söylenmişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...