Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama: "Herkes yargılansın"

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama: "Herkes yargılansın"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden yargılama sürecinde geçmişe yönelik adı geçen herkesin yer alması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden yargılanma sürecinde, geçmişe yönelik herkesin yargılanması görüşünde... Yıldırım "Adalet sağlandıktan sonra el sıkışacağız" dedi. Ersun Yanal'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili araştırmanın sürdüğünü belirten Yıldırım, Passolig ile ilgili de çarpıcı tespitler yaptı.


Başkan Aziz Yıldırım "Bizden çok daha ağır suçlamalar ile karşı karşıya olanlar hiçbir ceza almadı. Herkesin yaptığı yanına kar kaldı. Adalet için herkes mahkemeye gelerek eteğindeki taşları dökmeli. Adalet sağlandıktan sonra dost kalabilenler birbirinin elini sıkacaklar" diye konuştu.


Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal'ın kulüpten ayrılmasının ardından gündeme gelen ses kaydı konusunda çalıştığını ve yakın zamanda bir açıklama yapacağını söyledi.


E-bilet uygulamasına karşı olmadıklarını belirten Aziz Yıldırım, "E-bilet dışındaki ticari bir anlaşmaya hayır diyoruz" diye konuştu. Yıldırım, Passolig'in kredi kartı olarak kullanılmasını kabul edemeyeceklerini ve taraftarı bu duruma mecbur bırakamayacaklarını da sözlerine ekledi.


Kulübün ekonomik durumuna değinen başkan Yıldırım, "Barcelona reklam almayınca büyük kulüp, biz almayınca Fenerbahçe alamadı oluyor" dedi. Yıldırım, kulübün lisanslı ürünlerinden 110 milyon liranın üzerinde gelir elde etmeyi hedeflediklerini, 1 milyon üye projesiyle ilgili de ay sonunda tanıtım yapacaklarını söyledi. Aziz Yıldırım, kulübün istediği bedellerin ödenmesi durumunda forma reklamı alabileceklerini ve stadın isim hakkıyla ilgili görüşebileceklerini dile getirdi. Habertürk-Hürriyet nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...