Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti

/ Kaynak: AA
Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sabah namazını Eyüp Sultan Camiinde kılan Başbakan Davutoğlu,eski başbakanlardan Menderes ve Erbakan ile 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın kabirlerini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, sabah erken saatlerinde Göktürk'teki konutundan ayrılarak, Eyüp Sultan Camisi'ne geldi. Burada sabah namazını kılan Davutoğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu eşlik etti.


Davutoğlu, namazın ardından Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, cami avlusunda bir çocuğu kucağına alarak sevdi.


Vatandaşlar, namaz çıkışında Davutoğlu'na yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Başbakan Davutoğlu da bazı vatandaşlarla tokalaştı, onları selamladı. Daha sonra Davutoğlu, caminin karşısındaki bir fırına girerek simit aldı ve çalışanlarla sohbet etti.


Camiye Başbakanın eşi Sare Davutoğlu da geldi.


Davutoğlu, partisinin il yönetimiyle toplantı yaptı


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, partisinin İstanbul il yönetimiyle yaptığı toplantı sona erdi.


Sabah namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kılan Başbakan Davutoğlu, buradan ayrıldıktan sonra Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi. Davutoğlu'nun, partisinin il yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantı, basına kapalı yaklaşık 3 saat sürdü.


Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Partili ilçe belediye başkanları da bulundu.


Menderes, Erbakan ve Özal'ın kabirlerine ziyaret


Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski başbakanlardan Adnan Menderes ve Necmettin Erbakan ile 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabirlerini ziyaret etti.


Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda partisinin il yönetimiyle bir toplantı gerçekleştiren Davutoğlu, daha sonra Topkapı'da bulunan Adnan Menderes'in anıt mezarına gitti.


Davutoğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de eşlik etti.


Başbakan Davutoğlu, Menderes'in kabri başında bir süre tek başına dua etti. Davutoğlu, Menderes'in mezarını ziyaretinin ardından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti
nbsp;Davutoğlu üç mezarı ziyaret etti


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...