Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da faciayı İETT şoförü önledi

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da faciayı İETT şoförü önledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Beşiktaş'ta freni boşalan İETT otobüsü kaldırımı aşarak ağaçlık alana girdi. Otobüs şoförü olayın şokuyla baygınlık geçirdi.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde freni boşalan İETT otobüsü kaldırımı aşarak ağaçlık alana girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs şoförü olayın şokuyla baygınlık geçirdi.


Şişli ilçesinden Beşiktaş ilçesine doğru yol alan Hafız Güzel yönetimindeki İETT otobüsünün Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi'nde freni boşladı. Önündeki yakıt tankerine çarpmamak için otobüs direksiyonunu kıran tecrübeli şoför, aracı kaldırıma çıkarttı. Kaldırımı aşan otobüs, ağaçlık alanda durabildi.
İstanbul'da faciayı İETT şoförü önledi
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri şoför güzele ilk müdahaleyi otobüsün içinde yaptı. Otobüste bulunan yolcular ise sağlık ekipleri gelene kadar şoför Güzel'i ayıltmaya çalıştı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen şoför, yaşananları gazetecilere anlattı.

Kazanın duraktan yeni çıktıktan sonra meydana geldiğini söyleyen Hafız Güzel, "Otobüste fren ışığının yandığını gördüm. Frene bastım durduramadım otobüs. El frenini çektim ama freni patladı sanırım. Önümde tanker vardı. Tankere vurmamak için hesap yaptım. Arabayı sola kırdım tekrar el frenini çektim. Yine durduramadık ve buraya girdik" dedi.

Kazayı yaşayan yolculardan biri ise "Aşağı inerken aracın freni boşaldı. El freni de tutmayınca şoförümüz tecrübeye dayanarak kendini parka doğru attı. Araç kaldırımın üzerinde şu anda. Ben herhalde gittik dedim. Allah'a şükür hiçbir şeyimiz yok" ifadelerini kulandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...