Dışişleri Bakanlığı İsrail'i kınadı

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanlığı İsrail'i kınadı

DÜNYA Haberleri  / AA

Dışişleri, İsrail'in Filistin topraklarında yürüttüğü yasa dışı yerleşim faaliyetlerinin kabul edilemez olduğunu belirterek İsrail'in bu tutumunu kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yürüttüğü yasa dışı yerleşim faaliyetlerinin kabul edilemez olduğunu belirterek İsrail'in bu tutumunu kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail'in, Batı Şeria'daki bir yasa dışı yerleşim alanında 283 yeni konut inşasına yönelik yayınladığı ihale duyurusu, uluslararası hukuka aykırı yerleşim faaliyetlerini tüm uyarılara rağmen sürdürdüğünü göstermektedir. İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yürüttüğü yasa dışı yerleşim faaliyetlerinin hiçbir şekilde kabul edilemez olduğu kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...