Bingöl'de yol kesip, işçiyi öldürdüler

/ Kaynak: DHA
Bingöl'de yol kesip, işçiyi öldürdüler

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Genç İlçesi'nde özel bir firmaya ait yol inşaatında çalışan 30 yaşındaki Özcan Keçiören, yolu kesilen silahlı kişiler tarafından vurularak öldürüldü.

Olay, saat 21.00 sıralarında Genç İlçesi Gerçekli Köyü Bayramlı Mezrası yakınlarında meydana geldi. Bölgede karayolu yapan özel bir firmada çalışan Özcan Keçiören, kullandığı hafif ticari araçla seyir halindeyken yolu silahlı bir grup tarafından kesildi. Silahlı grup Keçiören'i araçtan indirdikten sonra başına bir el ateş ederek öldürdükten sonra kaçtı. Silah sesi üzerine bölgeye gidenler Keçiören'in cansız bedenini görünce durumu jandarmaya bildirdi. Keçiören'in cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Güvenlik güçleri, Özcan Keçiören'in öldürülmesinde terör örgütü bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...