Milli mutabakat hükümetinin önünde hala bir fırsat var

/ Kaynak: AA
Milli mutabakat hükümetinin önünde hala bir fırsat var

DÜNYA Haberleri  / AA

Hamas Sözcüsü Zuhri, Milli mutabakat hükümetinin Gazze halkına hakkaniyetli davranması durumunda önünde hala bir fırsat olduğunu bildirdi.

Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, milli mutabakat hükümetinin Gazze halkına hakkaniyetli davranması ve onlara karşı görevini yerine getirmesi durumunda önünde hala bir fırsat olduğunu bildirdi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Gazze halkına hakkaniyetli davranması ve onlara karşı görevini yerine getirmesi durumunda milli mutabakat hükümetinin önünde hala bir fırsat var" denildi.

Hamas, milli mutabakat hükümetini Gazze'deki görevini tam olarak yerine getirmeme ve oradaki bakanlık şubeleriyle iletişime geçmemekle suçluyor.

Fetih ise Gazze'de Hamas'ın yönettiği bir gölge hükümetinin varlığını öne sürüyor.

Filistin'de, Hamas ve Fetih arasında 23 Nisan'da varılan milli mutabakat çerçevesinde 2 Haziran'da Rami el-Hamdallah başbakanlığında uzlaşı hükümeti kurulmuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...