Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe için ordu kurdu!

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe için ordu kurdu!

SPOR Haberleri

"Üç Büyükler'e karşı galibiyet yaşayamayan Trabzonspor Başkanı, özellikle sarı-lacivertli ekibi yenebilmek için takımı baştan aşağı yeniledi.

Sezona süper transferlerle giren Trabzonspor, F.Bahçe maçının havasına iyice girmiş durumda. Başkanlık döneminde "Üç Büyükler"e karşı henüz zafer yaşayamayan Hacıosmaoğlu, kesenin ağzını açarak takımı baştan aşağı yeniledi. Kurduğu yıldızlar topluluğuyla ilk galibiyetini F.Bahçe karşısında yaşamak isteyen Trabzonspor Başkanı, karşılaşmayı her ne kadar 3 puanlık bir maç olarak görüp diğerlerinden ayırmasa da, iç dünyasında husumet yaşadıkları rakipleri karşısında zaferi herkesten daha çok istiyor. F.Bahçe maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik ekibe ve takıma moral verecek olan Hacıosmanoğlu, yeni transferlere F.Bahçe ile olan husumeti anlatacak. Alınacak sonucun camia üzerindeki etkisinden bahsedecek olan başkan, futbolculardan kalitelerini ortaya koymalarını isteyecek. nbsp;
Bu arada şimdiye kadar hiçbir isteği başkan tarafından geri çevrilmeyen Halilhodzic de Fenerbahçe maçını kazanarak Hacıosmanoğlu'nu mutlu etmek istiyor. Fenerbahçe ile oynanacak müsabakayı sabırsızlıkla bekleyen Boşnak teknik adam, öğrencilerini de bu yönde motive ediyor. nbsp;


HALİLHODZİC: "CARDOZO'YU FENERBAHÇE'YE YETİŞTİRİN!"
F.Bahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı idman yapan Cardozo'nun maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Teknik Direktör Halilhodzic, sağlık kuruluyla yaptığı görüşmede, "Cardozo'yu F.Bahçe maçında istiyorum" diyerek gerekenin yapılmasını istedi. Öte yandan Trabzonspor'un genç nbsp;futbolcusu Zeki Yavru'ya 23. yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...