Clinton, ABD Başkanlığı için aday olacak mı?

/ Kaynak: AA
Clinton, ABD Başkanlığı için aday olacak mı?

DÜNYA Haberleri  / AA

Eski ABD Dışişleri Bakanı Clinton, 2016'daki başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin adayı olabilmek için yarışıp yarışmayacağını 2015'te açıklayacak.

ABD'de 2016 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için Demokrat Parti'den aday adayı olacağı konuşulan Hillary Clinton, kararını 2015 başlarında vermeyi düşündüğünü söyledi.


Eski ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Mexico City'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, başkanlık için yarışma kararı almanın önemli bir seçim olacağını kaydederek, bu konuda henüz son kararını vermediğini belirtti.


Kararını gelecek yılın başlarında vermeyi düşündüğünü ifade eden Clinton, konuşmasında, Ortadoğu ve Ukrayna'daki gelişmelere ilişkin de görüşlerini paylaştı.


Clinton, 2008 yılındaki başkanlık seçimleri için Demokrat Parti'de Barack Obama'nın rakibi olmuş ancak kaybetmişti. Obama'nın ilk döneminde Dışişleri Bakanlığı yapan Clinton, bu yıl bazı sağlık sorunlarıyla da mücadele etmek zorunda kalmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...