Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzenler traktörün altında kaldı

/ Kaynak: DHA
Kuzenler traktörün altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Düzce'nin Çilimli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrilen traktörün altında kalan bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Düzce'nin Çilimli İlçesi'ne bağlı Kırkharman Köyü'nde meydana geldi. 17 yaşındaki Caner Met idaresindeki traktör, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak fındık bahçesine girerek devrildi. Kazayı gören köylüler olay yerine gelip, gençleri kurtarmak için seferber oldu. Kazada sürücü Caner Met ile yanında bulunan 18 yaşındaki amcasının oğlu Yusuf Met ağır yaralandı. Yaralılardan Caner Met, 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı ilçe devlet hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ağır yaralı olan Yusuf Met'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kuzenler traktörün altında kaldı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...