Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin yıldızlarından Trabzonspor'a gözdağı!

Fenerbahçe'nin yıldızlarından Trabzonspor'a gözdağı!

SPOR Haberleri

Volkan Demirel, "Zaten 3-4 sezondur kazanıyoruz. Endişeli değiliz" derken, Diego ile Alper de Trabzon'a gözdağı verdi.

Fenerbahçe'nin yıldızları Antalya'da düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Volkan Demirel, Diego Ribas ve Alper Potuk taraftarların karşısına çıkarken basın mensuplarının da sorularını cevapladı. Süper Kupa maçında aldığı ceza nedeniyle Karabük karşısında olduğu gibi Avni Aker'de de forma giyemeyecek olan Volkan Demirel, Trabzon'a gitmeyeceğini söyledi. Geçen sezon Avni Aker'de yaşadığı gol sevinci sonrası büyük tepki çeken Volkan, "Bu sezon Trabzon'da olmayacağım ama hiçbir endişem yok. Arkadaşlarım ellerinden geleni yapacak ve 3 puanı alacağız. Zaten 3-4 sezondur Trabzon'da galip geliyoruz, endişeli değiliz" dedi. Alper Potuk da, Trabzon deplasmanından galibiyetle döneceklerine dair söz verdi.
Sahada savaşacağız
Fenerbahçe'nin flaş transferi Diego Ribas ise, taraftarlarla bir araya gelmenin harika bir duygu olduğunu söylerken, artık forma giymeye hazır olduğunu ifade etti. Karabük maçında son yarım saatte görev alan sambacı, "Sakatlık nedeniyle 1 aylık bir ayrılığım oldu ama antrenmanlardaki durumum çok iyi. Performansım maç oynayarak daha gelişecektir" derken "Kendimi çok iyi hissediyorum ama başımızda bir antrenörümüz var. Bizi oynatıp oynatmamama tercihi tamamen hocamıza aittir" sözleriyle İsmail Kartal'ın kararına saygılı olduğunu vurguladı. Sambacı, arkadaşlarının Trabzon'u kendisine çok iyi anlattığını belirtirken, "Özel bir ortam olacağını biliyorum. Bütün savaşı sahada vereceğiz ve İstanbul'a 3 puanla döneceğiz" dedi.

AVM'DE BÜYÜK İZDİHAM
Volkan Demirel, Diego Ribas ve Alper Potuk'un katıldığı imza töreninde izdiham ve kaos yaşandı. Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi'ndeki bir AVM'de gerçekleşen buluşmada taraftarların yoğun ilgisi izdihama yol açtı. Yaşanan yoğunluğun kaosa dönüşmesi üzerine polis taraftarlara biber gazıyla müdahalede bulundu. Kapalı alanda gaz kullanılması ortalığı daha da karıştırırken özellikle çocuklar çok zor anlar yaşadı. Bu arada Fenerium savaş alanına döndü. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...