Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rize'de turist karavanında dehşet!

/ Kaynak: İHA
Rize'de turist karavanında dehşet!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize'de park halindeki İtalyan turiste ait karavana giren bir kişi, turist çiftten birini bıçaklayarak öldürürken, diğerini ise bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan'dan yaklaşık 15 gün önce Türkiye'ye 6 karavanla giriş yaptıkları ve bir süredir bölgedeki turistik merkezleri gezdikleri öğrenilen 20 kişilik İtalyan turist kafilesi dün akşam Derepazarı ilçe merkezindeki bir restoranda akşam yemeği yedikten sonra geceyi geçirmek üzere park ettikleri karavanlarına geçtiler. Gece saat 02.00 sıralarında karavanlardan birine üstte bulunan havalandırma penceresinden giren bir kişi karavanda bulunan İtalyan turist Giorgio Bozzo'yu (70) bıçaklayarak öldürürken, eşini ise yaraladı. Olay sonrası şahıs kaçarken, yaralı turistin karavanda bağırarak yardım istemesi üzerine olay ortaya çıktı. Yaralı turist Rize Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın yaşandığı karavan ile diğer turist karavanları polis ekipleri tarafından Rize Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik binası garajına çekilerek incelemeye alınırken, İtalyan turistin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. nbsp;Olayla ilgili inceleme sürerken, faili meçhul cinayet için İtalyan turistlerin ifadeleri alınıyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...