Sınırda çatışma sesleri!

/ Kaynak: İHA
Sınırda çatışma sesleri!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

SURİYE'nin Türkiye sınırında muhalif gruplar ile IŞİD güçleri arasında gece çatışma çıktı. Çatışma seslerinin duyulması Kilis'te tedirginliğe yol açtı.

Kilis'e birkaç kilometre uzaklıktaki Yavuzlu Köyü'nün karşısında bulunan Suriye'nin Haraba ile Havar Köyü'nün kırsal kesiminde dün gece Özgür Suriye Ordusu ve IŞİD militanları arasında çatışma çıktı. Gece boyu devam eden çatışmalar sırasında ateşlenen silahlar ve zaman zaman meydana gelen patlama sesleri Kilis'te paniğe yol açtı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren çatışmalar sırasında güvenlik güçleri sınır hattında zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı. nbsp;Günün ilk ışıklarıyla birlikte sona eren çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı bilinmezken PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD güçlerinin de IŞİD'e karşı mücadele eden ÖSO'ya destek verdiği bildirildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...