Eve girip katliam yaptılar

/ Kaynak: İHA
Eve girip katliam yaptılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ardahan'da bir eve giren saldırganlar, uyumakta olan şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürürken, eşi ve kızını da ağır yaralayıp kaçtı.

Olay, Hanak ilçesine bağlı Çayağzı köyünde gece saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişiler gece Yurtlu ailesinin evine girdi. Gürhan Yurtlu'yu (48) uyuduğu sırada kalbinden ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren saldırganlar, eşi Naşide Yurtlu (40) ve kızı Ezgi Yurtluyu (13) da defalarca çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladılar. Ağır yaralanan Ezgi Yurtlu, kendini dışarı atarak komşularından yardım istedi. Ezgi Yurtlu'nun bağırmasıyla eve gelen komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Zanlılar ise olay yerinden kaçtı. Köye gelen 112 Acil Servis ekipleri, Gürhan Yurtlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yurtlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Naşide ve Ezgi Yurtlu ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Jandarma, saldırıyla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...