İbrahim Hacıosmanoğlu: Aziz Yıldırım benim olduğum yerde bulunamaz

İbrahim Hacıosmanoğlu: Aziz Yıldırım benim olduğum yerde bulunamaz

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım hakkında ağır konuştu...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şunları söyledi: "Kabahat onda değil, onu konuşturanlar da. Benim olduğum yerde bulunamaz. Elini zemzemle yıkasa sıkmam. 'Süleyman Seba Sezonu' diyeceksin kirliliğe göz yumacaksın."


AZİZ YILDIRIM'IN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde havalimanında bordo- mavili bir taraftarla tartışan ve son olarak, "3 Temmuz süreci yargılaması bitmedi. Herkes yargılanmalı. Herkes mahkemeye gelecek. Önünde sonunda adalet sağlanacak. Bu olduktan sonra dost olanlar birbirinin elini sıkacak" açıklaması yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tavrını net bir şekilde ortaya koydu. İşte Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamalar:


BAŞKAN DEDİĞİN CEVAP VERİR
Bir kulüp başkanına yakışan, sorulan sorulara adam gibi cevap vermektir. Bir taraftar "Şike yapmaya utanmıyor musunuz?" diye sormuş, az bile olmuş. Türk futbolunu kirletenler belli. Bu şahsın elini zemzemle bile yıkasalar, yine de elini sıkmam. Benim olduğum yerde de bulunamaz. Ama kabahat o şahısta değil. Onu böyle konuşturanlarda.


BİZİM MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Hem 'Süleyman Seba Sezonu' diyeceksiniz, hem de kirliliklere göz yumacaksınız. Mahkemelerin şike ile ilgili verdiği kararlar ortada. Ama siz susuyorsunuz. Gerekeni yapmıyorsunuz. Öyle olunca da bu şahıslar konuşuyor. Bizim hukuk çerçevesinde mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Temiz Türk futbolunun paydaşlarının bu kirli düzeni yıkma konusunda umutları sürüyor.


ÜZÜLDÜM AMA...
Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile Trabzonspor taraftarı arasında havalimanında yaşanan kavgada kendi taraftarına hak verirken şu ifadeleri de kullandı: "Sadece bir kulüp başkanının böylesine kötü bir durumda kalmasına üzüldüm. Sonuçta koca bir camiayı temsil ediyor." HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...