Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristlerden kaçıp teslim oldu

/ Kaynak: İHA
Teröristlerden kaçıp teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TSK, 17 yaşındaki bir teröristtin PKK mensuplarının da içerisinde bulunduğu bir araçtan atlamak suretiyle kaçarak teslim olduğunu bildirdi

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 17 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Van'ın Başkale ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının da içerisinde bulunduğu bir araçtan atlamak suretiyle kaçtığını ve Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi. Açıklamada ayrıca 25 Ağustos 2014 tarihinde örgüte katılan 18 ve 24 yaşlarındaki bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teslim olduğu, Mart 2014'te örgüte katılan 16 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise Van'ın Özalp ilçesinde silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...