Ünal Aysal'dan TFF'ye sitem

/ Kaynak: İHA
Ünal Aysal'dan TFF'ye sitem

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği seyircisiz oynama cezasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bir gazeteye yaptığı açıklamada, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da önlerinin kesilmek istendiğini iddia etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nu sert bir dille eleştiren Aysal, bu durumun üzücü ama aynı zamanda da düşündürücü olduğunu vurgulayarak, "Taraflı ve mesnetsiz bir ceza aldık. Maalesef Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kendi hatasını Galatasaray gibi Türk futbolunun en önemli kilometre taşına yüklemek istiyor. Geçen sezondan kalan cezalar dolaylı ölçüde af olurken, bu yıl artık saha kapatma cezası yok dendiği halde, sahamızın kapatılması kabul edilir bir durum değil" dedi. Aysal, Galatasaray'ın yetiştirici ve yarışmacı takımlarla Türk sporuna hizmet ettiğini belirterek "Bütün bunları yaparken, futbolda da ülkemizi bir yerlere taşımak amacıyla önemli yatırımlar yapıyoruz. Ne yazık ki, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve ilgili kurulların kasıtlı davranacağı yolundaki endişelerimiz güçlenerek artıyor. Son ceza da bunun göstergesi" diye konuştu. Öte yandan başkan Aysal, yaptıkları transferlerle Prandelli'nin istediği kadro derinliğini oluşturduklarını ve bundan sonra işin futbolculara kaldığını söyledi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...