Yeni aslan Pandev, İtalya'da fena patladı!

Yeni aslan Pandev, İtalya'da fena patladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Goran Pandev, İtalyan basınına Napoli'den ayrılması ile ilgili bir röportaj verdi.

Pandev, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Goran Pandev, İtalya'da bir gazeteye özel röportaj verdi ve eski hocası Rafael Benitez'e veryansın etti. Makedon oyuncu, Mazzari ile birlikte büyük başarılar yakaladıklarını ve Napoli'ye gelirken fedakarlık yaptığını kaydederken, "Bir ara kariyerimi Napoli forması ile sonlandırmayı düşündüm. Ayrıldığım için üzgünüm, çünkü sebebini anlamadım. Napoli'de taraftarlar ve arkadaşlarım ile sıradışı bir ilişkim vardı. 3 yıl önce Napoli'ye tüm kalbimle imza attım ve hatta maaşımda indirim yaparak teklifi kabul ettim. Mazzari'nin teknik direktörlük yaptığı ilk 2 sezon iyiydi, İtalya Kupası kazandık ve Şampiyonlar Ligi'ne adım attık. Hatta sonrasında ligi de alabilirdik, ancak süper bir Juventus ile karşılaştık" diye konuştu.


"NEDEN AYRILDIĞIMI BENITEZ'E SORUN"
Benitez'in kendisini gönderme kararını anlayamadığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Napoli'den neden ayrıldığımı Benitez'e sormalısınız. Her zaman hocalarıma ve verdikleri kararlara saygı duydum, hiçbir zaman karşı çıkmadım. Ben oynadığım takıma yüzde yüzümü veririm. Benden ne istenirse yaparım. Napoli önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almayacak. Bunu bir düşünmemiz lazım. Ben yargılama yapmıyorum, kararlar kulüp yönetimi tarafından alınıyor. Tekrar söylüyorum, benim herkesle harika ilişkilerim var." ifadelerini kullandı.


"MAZZARI'NİN TAKIMI YOK EDİLDİ"
Benitez ile birlikte yapılan değişikliklerin doğru olmadığını vurgulayan Pandev, "Şöyle bir gerçek var, Mazzari'nin Napoli'si yavaş yavaş yok edildi. Önce Cannavaro gönderildi, sonra Behrami, şimdi Dzemaili, Pandev.... 1 yıl önce birçok yeni oyuncu geldi, Higuain gibi iyi oyuncular geldi. Onunla bir kişisel problemim olmadı bu arada, çok iyi geçindim kendisiyle. Mazzari'nin ayrılığının ardından bir dönemin kapanması kararı alındı, ancak ben bunun sebebini anlamadım. Bu kadar hızlı olmasını anlamadım. Taraftarların memnun olduğu bu karar, bize çok sıkıntı yaşattı" dedi.


"İTALYA'DA ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM"
İtalya'da çok şeyler öğrendiğini ifade eden golcü isim, "İtalya'da çalıştığım her hoca ile zevk ile çalıştım. Delio Rossi benim gelişmeme yardımcı oldu, Mourinho nasıl şampiyon olunacağını gösterdi, Mazzari ile Napoli'yi iyi bir yere getirdik. Bu isimler bana bir futbolcunun ihtiyacı olan güveni verdi, özgüen kazandırdı. Napoli'nin İtalya şampiyonu olmasını istiyorum. Taraftarlar için bunu istiyorum, bunu hak ediyorlar. Şu anda bazı yatırımlar yapıldı, ancak bana göre, bazı başarılar bir yapı kurmakla, bazı şeyleri bozmadan üzerine eklemek ile olur. Bu devamlılık, takımın karakterine, mentalitesine ve sonuçlara yansır" diyerek sözlerini noktaladı. SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...