Polisin torbacı nöbeti

/ Kaynak: DHA
Polisin torbacı nöbeti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Polisten kaçarken 13 yaşındaki Furkan Oğuz'u yaralayan uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenleyen polis, bölgede 24 saat nöbet tutuyor.

ADANA'da polisten kaçarken 13 yaşındaki Furkan Oğuz'u yaralayan uyuşturucu satıcılarına yönelik ardı ardına operasyon düzenleyen polis, bölgede 24 saat nöbet tutuyor.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi'nde 2 Eylül'de polise ateş açan torbacılar, evlerinin damında oturan Furkan Oğuz'u yaralamıştı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Uyuşturucu satıcılarının temizlenmesi için geniş çaplı çalışma başlatan Adana polisi, şafak vakti mahalleye baskın düzenledi. Baskında 15 kişi gözaltına alınırken, 41 kilo esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

POLİS O GÜNDEN SONRA MAHALLEDEN AYRILMADI

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in yönettiği operasyon sonrasında bölge polis ekiplerince kuşatma altına alındı. Hürriyet Mahallesi'ne giren her sokağa ekipler yerleştirildi. Giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Çevik Kuvvet polisleri her sokak başında 10 kişilik timler halinde eller tetikte beklerken, Özel Harekat Şubesi'ne bağlı keskin nişancılar da yüksek binaların üzerine yerleştirildi.

GÜMÜŞSUYU OLMASIN

Alınan tedbirlerden memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, zehir tacirleri yüzünden evlerinde oturamaz hale geldiklerini söyledi. Polisin torbacıları temizlemesini isteyen mahalle sakinleri, "Çocuklarımız bu pislikler yüzünden uyuşturucuya bulaşmıştı. Polis geldi, rahat bir nefes aldık. Artık, onlar mahallemizden gidene kadar polisin de kalmasını istiyoruz. Mahallemizin, İstanbul Gümüşsuyu'ndaki gibi uyuşturucu satıcılarının kurtarılmış bölgesi haline gelmesini istemiyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...