Kaçırılan kız kurtarıldı

/ Kaynak: DHA
Kaçırılan kız kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yüksekova İlçesi'nde 8 gün önce kaçırılan 14 yaşındaki A.D., Başkale'de jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 8 gün önce kaçırılan 14 yaşındaki A.D., Başkale'de jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı. Genç kızı kaçıranlardan 1 kişi yakalandı, 4 kişi aranıyor.

İlçedeki Yeni Mahalle'de oturan A.D., evinin önünden 5 kişi tarafından kaçırıldı. Dedesi Şemsettin Demir, torununu kaçıranların bulunması için güvenlik güçlerine ve savcılığa başvurdu. Kendisi de torununu arayan Şemsettin Demir, A.D.'yi kaçıranların Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Gedikbaşı Köyü'nde olabileceğini öğrendi ve bu bilgiyi güvenlik güçlerine iletti.

Güzeldere Jandarma Karakolu ekipleri bu sabaha karşı saat 04.00'de Gedikbaşı Köyü'ndeki bir eve yaptıkları baskında A.D.'yi kurtardı, burada bulunan şüphelilerden 1 kişiyi gözaltına aldı. Kaçırılmasından 8 gün sonra bulunan A.D. ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma, diğer 4 şüpheliyi arıyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...