Katliam gibi kaza: 4 ölü

/ Kaynak: İHA
Katliam gibi kaza: 4 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Isparta-Afyon karayolunda TIR'ın kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta-Afyon karayolu 30'uncu kilometresinde saat 17.30 sıralarında Mehmet Y.'nin kullandığı 15 PR 646 plakalı TIR, sürücüsünün yağışlı havada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Isparta'dan Afyon istikametine giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 03 VS 612 plakalı kamyonete çarptı. Kazada kamyonette bulunan Mehmet Yalçın Parsak ile kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra olay yerine AFAD ekipleri ile birlikte ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kamyonette sıkışan cesetler itfaiye ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonrası çıkartılarak Kecibolru Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı TIR sürücüsü ise Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sonrası yolda trafik kontrollü olarak verilmeye başladı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...